Power Break

Minska din stress med korta övningar i mindfulness.

Ta en PowerBreak och minska din stress!

PowerBreak innehåller korta mindfulness-meditationer (1-3 min) och är ett smakprov på hur våra e-kurser i mindfulness fungerar.

Var så nyfiken som du kan när du lyssnar och stanna upp – lyssna – och gå vidare… Prova får du se!

Hur går träningen till?
Mindfulness kan du träna på egen hand genom de självinstruerande program som vi har utvecklat. PowerBreak är ett program som innehåller övningar på 1-3 minuter.

Visste du om att alla som prenumererar på någon av våra e-kurser blir exklusivt inbjudna till mina (Ola Schenström) live-meditationer som vi har en gång i månaden via zoom?

Kom ihåg att alltid vara varsam och vänlig med dig själv, oavsett hur det går med träningen eller något annat i livet.


Din kursledare


Dr Ola Schenström
Dr Ola Schenström

Läkare sen mer än 35 år, specialist i allmänmedicin, grundare av Mindfulnesscenter och en av Sveriges ledande experter i mindfulness.
Författare till Mindfulness i vardagen, såld i mer än 100 000 ex, 52 vägar till mindfulness och 52 vägar till medkänsla med sig själv och andra samt utvecklare av 12 e-kurser i mindfulness.


Börja träna nu!Vanligt förekommande frågor


Jag vill komma vidare med min mindfulnessträning. Vad rekommenderar ni mig att göra?
Vi rekommenderar i första hand att börja prenumerera på vår populära e-kurs "Mindfulness vid stress" där du tränar ca 10 -20 minuter per dag och lär dig förstå hur dina tankar skapar stress och oro. Unikt erbjudande: Använd koden VIDARE-25 för att få 25% rabatt i kassan.