Power Break

Minska din stress med korta övningar i mindfulness.

Hur går träningen till?

PowerBreak är en e-kurs som innehåller övningar/meditationer på 1-3 minuter och är ett smakprov på hur våra e-kurser i mindfulness fungerar. Du kommer även att få två st vardagsövningar som hjälper dig att träna på ett förändrat förhållningssätt till hur du utför saker i din vardag. Dessa är bra för att omsätta det du lär dig i meditationerna till olika situationer i vardagen, de hjälper dig att se och att kunna fatta mer medvetna beslut.

Visste du om att alla som prenumererar på någon av våra e-kurser blir exklusivt inbjudna till mina (Ola Schenström) live-meditationer som vi har en gång i månaden via zoom?

Regelbunden träning i mindfulness kan bland annat hjälpa dig med att:

💆‍♀️ Minska din stress

💤 Sova bättre

🤯 Minska ångest och oro

🔍 Göra det lättare att fokusera

❤️‍🩹 Återhämta dig snabbare

⚖️ Bättre balansera egna behov mot andras

🫶 Minska negativa tankar

🌀 Bli mer flexibel

🆗 Kunna möta motgångar

Kom ihåg att alltid vara varsam och vänlig med dig själv, oavsett hur det går med träningen eller något annat i livet.


Din kursledare


Dr Ola Schenström
Dr Ola Schenström

Läkare sen mer än 35 år, specialist i allmänmedicin, grundare av Mindfulnesscenter och en av Sveriges ledande experter i mindfulness.
Författare till Mindfulness i vardagen, såld i mer än 100 000 ex, 52 vägar till mindfulness och 52 vägar till medkänsla med sig själv och andra samt utvecklare av 12 e-kurser i mindfulness.


Börja träna nu!Vanligt förekommande frågor


Jag vill komma vidare med min mindfulnessträning. Vad rekommenderar ni mig att göra?
Vi rekommenderar i första hand att börja prenumerera på vår populära e-kurs "Mindfulness vid stress" där du tränar ca 10 -20 minuter per dag och lär dig förstå hur dina tankar skapar stress och oro. Unikt erbjudande: Använd koden VIDARE-25 för att få 25% rabatt i kassan.