Mindfulnessövningar för barn 4-7 år

10 st ljudfiler som hjälper barnen att tidigt upptäcka mindfulness, ett verktyg för livet.

Meditationer/övningar: Du får 10 st ljudfiler som du kan lyssna på tillsammans med ditt barn, eller låta barnet lyssna på själv. Genom enkla övningar kan man lära sig att vara mer medveten om sin tillvaro och lära sig rikta sin uppmärksamhet. Du laddar ner ljudfilerna till din dator eller telefon eller lyssnar på direkt i appen/webbläsaren.

Live-meditationer: Du blir exklusivt inbjuden till våra populära live-meditationer (online) en gång per månad med mig Ola Schenström.

Mindfulness ger våra barn redskap för livet, den ger grunden till en stabil inre plattform och kan användas för att bland annat:

🤎 Minska stress och öka lugn
🤎 Sova bättre
🤎 Öka koncentrationen
🤎 Förbättra inlärningen
🤎 Öka självkänslan
🤎 Utveckla förståelse och empati

Övningarna är framtagna av Ulla-Karin Lundgren Öhman, förskollärare och mindfulnessinstruktör med god erfarenhet av mindfulness i förskola och skola, tillsammans med Ola Schenström. Övningarna är inlästa av Maritha Nordström.


Din kursledare


Dr Ola Schenström, Ulla-Karin Lundgren Öhman
Dr Ola Schenström, Ulla-Karin Lundgren Öhman

Övningarna är framtagen av Ulla-Karin Lundgren Öhman, förskollärare och mindfulnessinstruktör med god erfarenhet av mindfulness i förskola och skola, tillsammans med Ola Schenström, läkare, författare och grundare av Mindfulnesscenter.


Börja träna nu!