Mindfulness i vardagen

Denna e-kurs är kopplad till Ola Schenströms bok med samma titel.

E-kursen utgår från boken Mindfulness i vardagen.


Mindfulness är ett kraftfullt sätt att minska din stress och oro, fatta kloka beslut och att öka din livskvalitet. Att leva här och nu, att lyssna till dig själv, till kroppens signaler och vara lyhörd för sina behov - det är förmågor var och en kan utveckla. Ändå är det många som lever i ett ständigt planerande inför framtiden eller som jagas av tankarna på det förflutna. Men när att-göra-listorna tar över, när malande tankar hindrar oss från att vara närvarande, riskerar vi att förlora det viktigaste på vägen: den chans vi har att både uppleva nuet, och att glädjas i livet - fullt ut.

Boken Mindfulness i vardagen - vägar till medveten närvaro utkom första gången 2007 och har sedan dess sålt i mer än 90 000 ex. Genom övningar och praktisk handledning blir boken en följeslagare och hjälp från det vi vaknar på morgonen tills vi somnar på kvällen.

Hur går träningen till?

Mindfulness kan du träna på egen hand genom de självinstruerande program som vi har utvecklat. Mindfulness i vardagen är ett program med övningar kopplade till boken med samma namn. Varje övning är ca 10 minuter. Du kan genomföra träningen i din mobiltelefon, på läsplatta eller i din dator.


Din kursledare


Dr Ola Schenström
Dr Ola Schenström

Läkare sen mer än 35 år, specialist i allmänmedicin, grundare av Mindfulnesscenter och en av Sveriges ledande experter i mindfulness.
Författare till Mindfulness i vardagen, såld i mer än 100 000 ex, 52 vägar till mindfulness och 52 vägar till medkänsla med sig själv och andra samt utvecklare av 12 e-kurser i mindfulness.


Vanligt förekommande frågor


När börjar och slutar kursen?
Kursen finns tillgänglig under din valda period. Det är en onlinekurs du själv bestämmer takten på när du börjar och slutar.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Din e-kurs finns tillgänglig under den tidsperiod du valt.
Vad händer om jag inte är nöjd med kursen?
Vi vill inte se dig missnöjd. Är det så att du av någon anledning vill återställa köpet, gäller följande: Returrätt 14 dagar. Pengarna tillbaka. Undantaget är köp till specifika föreläsningstillfällen/evenemang där dag, tid och plats är fastställd och tidsperioden för evenemanget är begränsad. För dessa köp gäller att bokningen/köpet är bindande och returrätten undantagen (2 kap. 11 § distansavtalslagen).

Börja träna nu!