Mindfulness och medkänsla för stressade ungdomar - 2 veckor

Lär dig att hantera stress bättre med hjälp av detta träningsprogram på 2 veckor.

Prova på mindfulness

Den här e-kursen kan du göra tillsammans med en vuxen som du har förtroende för; en förälder, en kurator på skolan eller någon du träffar på ungdomsmottagningen eller vårdcentralen om du inte mår så bra. Du kanske vill diskutera skrivövningarna tillsammans med en nära vän som också följer e-kursen. Det är lättare att tillgodogöra sig kursen om man får stöd av andra. Det kan ta minst 2 veckor att gå genom hela e-kursen, sedan tränar man så länge och så ofta som det passar i ens liv.

Regelbunden träning i mindfulness kan bland annat hjälpa dig med att:

💆‍♀️ Minska din stress
💤 Sova bättre
🤯 Minska ångest och oro
🔍 Göra det lättare att fokusera
❤️‍🩹 Återhämta dig snabbare
⚖️ Bättre balansera egna behov mot andras
🫶 Minska negativa tankar
🌀 Bli mer flexibel
🆗 Kunna möta motgångar


Din kursledare


Beatrice Blidner
Beatrice Blidner

Leg. fysioterapeut, mindfulnessinstruktör steg 1 och 2 med grundutbildning i PDT och ACT.

Beatrice har arbetat över 25 år på allmänpsykiatrisk mottagning och har över 15 års erfarenhet av gruppbehandling med mindfulness och medkänsla vid psykisk ohälsa.


Börja träna nu!Frågor och svar

När börjar och slutar e-kursen?

E-kursen finns tillgänglig under hela den period du betalar för och förnyas automatiskt tills dess att du väljer att avsluta den. Du bestämmer själv när du börjar och när du slutar din prenumeration. När du är klar med alla stegen i din e-kurs rekommenderar vi att du börjar om på nytt igen och antingen följer samma struktur eller väljer de övningar per dag som passar dig bäst. Tänk på att det är den regelbundna träningen som har störst effekt på din hjärna och din hälsa.

Hur använder jag mitt friskvårdsbidrag?

Du kan enkelt använda ditt friskvårdsbidrag hos oss. Du köper bara din prenumeration och skriver därefter ut och lämnar ditt kvitto direkt till arbetsgivaren, senast vid årsskiftet. Däremot, om din arbetsgivare samarbetar med Benify, Wellnet eller ePassi så går du via dem för att använda ditt friskvårdsbidrag.

Hur blir en övning markerad som "klar"?

Efter varje genomförd övning så rekommenderar vi dig att trycka på pilen längst upp till höger för att gå vidare till nästa övning. Då markeras automatiskt övningen som klar.

Vad händer om jag inte är nöjd med e-kursen?

Vi vill inte se dig missnöjd. Är det så att du av någon anledning vill återställa köpet, gäller följande: Returrätt 14 dagar. Pengarna tillbaka. Undantaget är köp till specifika föreläsningstillfällen/evenemang där dag, tid och plats är fastställd och tidsperioden för evenemanget är begränsad. För dessa köp gäller att bokningen/köpet är bindande och returrätten undantagen (2 kap. 11 § distansavtalslagen).

Hur avslutar jag min prenumeration?

Du avslutar själv din prenumeration, via länken i menyn.

Hur hittar jag dokument som hör till e-kursen?

Du hittar de dokument som hör till kursen under "Steg Introduktion" - "Modul Välkommen". Du behöver scrolla ner så ligger alla dokumenten i följd som PDF:er längre ner på sidan. Tips: Skriv gärna ut dem innan du börjar för att underlätta din träning.

Hur gör jag om jag fortfarande har en fråga jag inte fått svar på?

Vi har sammanställt fler F&Q på vår hemsida här. Om du inte hittar svaret där heller kan du kontakta oss direkt så svarar vi så snart vi kan (vi har för tillfället begränsade resurser men gör så gott vi kan för att återkoppla så fort som möjligt).