Mindfulness för nybörjare (Mp3)

Är du nyfiken på vad mindfulness kan göra för dig och ditt välmående? Då är Mindfulness för nybörjare ett bra första steg.

Mp3-filerna är nedladdningsprodukter som bör laddas ner till din dator och ska inte lyssnas till direkt från Mina Sidor. De kan även föras över till exempelvis din smartphone. Tillvägagångssätt för att göra detta, skiljer sig åt beroende på vilken dator/telefon och modell du har. Vi har inte någon support för detta, utan hänvisar de frågorna till it-leverantör eller någon it-support från det företag du köpt programvaran, datorn, telefonen eller surfplattan, så kan de hjälpa dig med detta. Det finns också bra tutorials på nätet om du söker där.

Korta övningar i nedladdningsbart mp3-format, för dig som är nyfiken på mindfulness och vill prova i all enkelhet

Kanske stressar du för mycket och upplever stor splittring av din uppmärksamhet, känner dig trött, lite orolig eller upplever smärta och lidande på något sätt. För dig som har ont om tid men ändå vill uppleva vad mindfulness kan göra för ditt välmående.

Övningarna på cd:n är lite kortare och endast ca 5 -10 minuter. Därtill får du en hel introduktions-cd som du kan lyssna på, för att få större förståelse för mindfulnessträningen och de övningar som ingår.

Cd 1 - Introduktionsskivan

Introduktionsskivan ger dig en bra grund för att förstå vad mindfulness är, vad som sker i din kropp och hjärna. Du kommer förstå varför mindfulness fungerar så väl för de som lider av stress, sömnbesvär och kronisk smärta - samtidigt som man ökar livskvalitén i övrigt. Man blir mer medveten om den enda stund vi egentligen har, vilket är just nu.

Cd 2 - Övningsskivan

Övningsskivan ger dig små korta blandade övningar på ca 5-10 minuter som du kan göra när du kan ta dig tiden. Perfekt som ett smakprov till mindfulness.


Din kursledare


Dr Ola Schenström
Dr Ola Schenström

Läkare sen mer än 35 år, specialist i allmänmedicin, grundare av Mindfulnesscenter och en av Sveriges ledande experter i mindfulness.
Författare till Mindfulness i vardagen, såld i mer än 100 000 ex, 52 vägar till mindfulness och 52 vägar till medkänsla med sig själv och andra samt utvecklare av 12 e-kurser i mindfulness.


Börja träna nu!