52 vägar till medkänsla

Denna e-kurs är kopplad till Ola Schenströms bok med samma titel.

E-kursen utgår från boken 52 vägar till medkänsla med sig själv och andra.

Medkänsla: medvetande om sitt eget och andras lidande och en vilja att minska det - hjälper oss att se det mänskliga i oss själva och andra. Medkänsla ökar på så sätt gemenskapen oss människor emellan. Medan empati sliter på oss i längden, ökar medkänsla positiva känslor och skyddar mot stress och utmattning, så det finns många goda skäl att öva upp den.

Med hjälp av bokens övningar i mindfulness, vänlighet och medkänsla, tillsammans med meditationerna i denna e-kurs, kommer du att minska din egen oro, känna mer samhörighet med andra och glädjas mer i livet.

Hur går träningen till?

Mindfulness kan du träna på egen hand genom de självinstruerande program som vi har utvecklat. Övningarna kan genomföras i din mobiltelefon, på läsplatta eller i din dator.


Din kursledare


Dr Ola Schenström
Dr Ola Schenström

Läkare sen mer än 35 år, specialist i allmänmedicin, grundare av Mindfulnesscenter och en av Sveriges ledande experter i mindfulness.
Författare till Mindfulness i vardagen, såld i mer än 100 000 ex, 52 vägar till mindfulness och 52 vägar till medkänsla med sig själv och andra samt utvecklare av 12 e-kurser i mindfulness.


Vanligt förekommande frågor


När börjar och slutar kursen?
Kursen finns tillgänglig under din valda period. Det är en onlinekurs du själv bestämmer takten på när du börjar och slutar.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Din e-kurs finns tillgänglig under den tidsperiod du valt.
Vad händer om jag inte är nöjd med kursen?
Vi vill inte se dig missnöjd. Är det så att du av någon anledning vill återställa köpet, gäller följande: Returrätt 14 dagar. Pengarna tillbaka. Undantaget är köp till specifika föreläsningstillfällen/evenemang där dag, tid och plats är fastställd och tidsperioden för evenemanget är begränsad. För dessa köp gäller att bokningen/köpet är bindande och returrätten undantagen (2 kap. 11 § distansavtalslagen).

Börja träna nu!