Kom ihåg att använda ditt friskvårdsbidrag 💥

Lugna medvetna rörelser

I dessa lugna, medvetna rörelser utforskar du varsamt dina gränser i kroppen och hur detta påverkar och samspelar med både dina tankar och känslor.

Övningarna utförs i stående, sittande och liggande och du kan välja och anpassa rörelserna till din kropp och de ev. begränsningar du har.

Du får utforska att lägga märke till ”behagliga”, ”obehagliga” eller neutrala känslor under övningarna och hur du förhåller dig till de när de uppkommer.

Mindful Yoga kan hjälpa dig att:

🤯 Minska din stress

🔍 Öka lugn och fokus

📈 Ge dig mer energi

❤️‍🩹 Öka medvetenhet om kroppens signaler

👍🏻 Öka förståelse för samspelet mellan kropp, tankar och känslor


Innehåll:

Övningar i Mindful Yoga: Du får två st introduktioner till Mindful Yoga samt tre stycken övningar i sittande och stående position på 10, 20, 40 minuter och en övning i liggande på 45 minuter. Dessa väljer du att antingen ladda ner till din dator eller telefon (för att kunna lyssna offline) eller lyssnar på direkt i appen/webbläsaren. Med programmet följer en övningsbok med alla rörelser för varje spår, alltför att göra det så enkelt som möjligt om du är nybörjare.

Live-meditationer: Du blir exklusivt inbjuden till våra populära live-meditationer (online) en gång per månad med mig Ola Schenström.

Dr Ola Schenström är läkare sedan mer än 35 år, specialist i allmänmedicin, grundare av Mindfulnesscenter och en av Sveriges ledande experter i mindfulness. Författare till Mindfulness i vardagen, såld i mer än 100 000 ex, 52 vägar till mindfulness och 52 vägar till medkänsla med sig själv och andra samt utvecklare av 12 e-kurser i mindfulness.

Din kursledare

Dr Ola Schenström är läkare sedan mer än 35 år, specialist i allmänmedicin, grundare av Mindfulnesscenter och en av Sveriges ledande experter i mindfulness. Författare till Mindfulness i vardagen, såld i mer än 100 000 ex, 52 vägar till mindfulness och 52 vägar till medkänsla med sig själv och andra samt utvecklare av 12 e-kurser i mindfulness.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så tveka inte på att kontakta oss på [email protected] så återkommer vi så fort vi kan.

Ta väl hand om dig, alltid!