Kom ihåg att använda ditt friskvårdsbidrag 💥

Energisamling genom känslobalans

Qi är inte bara livsenergi från naturen. Vår inre kraft är en stark energikälla. Men när vågor av tankar och känslor kommer på en och samma gång kan det stressa både kroppen och sinnet.

Qigong har använts som meditation för flera tusen år, för att guida oss till känslobalans. Vi känner på vattnet, omfamnar våra tankar och lär oss att simma i känslovågor. Förankrad med icke-dömande attityd, vänlighet, och acceptans kan vi släppa onödiga bagage och stå stadigt i alla lägen.

Hur går träningen till?

Precis som Mindful Qigong 1 kan du enkelt träna online. Vi rör oss på ett mjukt och vänligt sätt. Det går lika bra att göra rörelserna sittande om du känner för det - prova dig fram!

Träningsprogrammet innehåller:

  • Tre steg för känsloreglering: mindfulnessträning, attitydträning och SOAS.
  • Varje steg består av 21 st pass.
  • Stående mjuka rörelser, 5 - 20 minuter varje pass.
  • Sittande eller liggande meditation, 5-10 minuter varje pass.
  • Korta föredrag, 5-10 minuter varje pass.
  • Vardagsövningar som hjälper dig att använda dina färdigheter i det riktiga livet.
  • Du blir också exklusivt inbjuden till våra populära live-meditationer (online) en gång per månad med Dr. Ola Schenström.

Energi flödar där vårt sinne och hjärta är 🧡

Vi strävar inte efter perfektion, utan ett utforskande, vänligt och accepterande förhållningssätt. Var och en kan anpassa det till sin egen förmåga, uppleva och njuta av dessa stunder. Varmt lycka till!


Börja träna nu


Börja träna redan idag och få 14 dagar gratis för att sedan betala 75kr/månad. Vill du istället ha obegränsad tillgång och kunna träna i flera år och enbart betala en gång kan du välja att betala 790kr direkt, utan gratis provperiod.

Välj prenumeration nedan 👇🏻Se denna korta video där din kursledare Wei Yu berättar mer 🎥 👇🏻

mindful qigong

Tusenårig tradition möter modern vetenskap

Dina kursledare

Dr Wei Yu

Uppväxt i Beijing. Utbildad till läkare och disputerad inom neurovetenskap på Karolinska Institutet Stockholm. Hjärtspecialist sedan mer än 15 år, med ett holistiskt synsätt på hälsan och läkekonsten. Mindfulnessinstruktör, Qigonglärare och grundare till Mindful Qigong.

Dr Ola Schenström

Läkare sen mer än 35 år, specialist i allmänmedicin, grundare av Mindfulnesscenter och en av Sveriges ledande experter i mindfulness. Författare till Mindfulness i vardagen, såld i mer än 100 000 ex, 52 vägar till mindfulness och 52 vägar till medkänsla med sig själv och andra samt utvecklare av 12 e-kurser i mindfulness.


Nöjda prenumeranter säger

"Jag måste säga att jag var emot kurs digitalt men har ändrat mig helt. Det passar mig väldigt bra, gör att jag kan vara flexibel med var jag befinner mig alltså vilken plats. Det skapar frihet och utrymme för min egna reflektion."

"Det har fungerat jättebra! Gillar mixen av de olika övningarna jättebra och de tre stegen, verkligen bra!"

"Träningen har verkligen underlättats av Weis pedagogiska och fina framtoning i både bild och ljud."

Är du senior?

Just nu får du som är Senior (65+ eller är pensionär av annat skäl) 30% rabatt på alla våra e-kurser. Det enda du behöver göra är att ange koden SENIOR30 i kassan*.

*Vid begäran behöver du kunna visa upp ett pensionsintyg och går ej att kombinera med andra erbjudanden.

Börja träna nu

”Efter många år inom hjärtsjukvården ser jag dagligen hur stress, oro och psykisk ohälsa skadar vår hälsa. Vi har ett hjärta som pumpar men också ett hjärta som känner. Vägen till hjärtat går genom hjärnan, alltså för att vara hjärtstark behöver man vara hjärnstark. Jag vill inte bara skriva ut piller. På mitt recept står mindfulness och medkänsla högst upp.”

Wei Yu

Frågor och svar


När börjar och slutar e-kursen?

E-kursen finns tillgänglig under hela den period du betalar för och förnyas automatiskt tills dess att du väljer att avsluta den. Du bestämmer själv när du börjar och när du slutar din prenumeration. När du är klar med alla stegen i din e-kurs rekommenderar vi att du börjar om på nytt igen och antingen följer samma struktur eller väljer de övningar per dag som passar dig bäst. Tänk på att det är den regelbundna träningen som har störst effekt på din hjärna och din hälsa.

Hur använder jag mitt friskvårdsbidrag?

Du kan enkelt använda ditt friskvårdsbidrag hos oss. Du köper bara din prenumeration och skriver därefter ut och lämnar ditt kvitto direkt till arbetsgivaren, senast vid årsskiftet. Däremot, om din arbetsgivare samarbetar med Benify, Wellnet eller ePassi så går du via dem för att använda ditt friskvårdsbidrag.

Hur blir en övning markerad som "klar"?

Efter varje genomförd övning så rekommenderar vi dig att trycka på pilen längst upp till höger för att gå vidare till nästa övning. Då markeras automatiskt övningen som klar.

Vad händer om jag inte är nöjd med e-kursen?

Vi vill inte se dig missnöjd. Är det så att du av någon anledning vill återställa köpet, gäller följande: Returrätt 14 dagar. Pengarna tillbaka. Undantaget är köp till specifika föreläsningstillfällen/evenemang där dag, tid och plats är fastställd och tidsperioden för evenemanget är begränsad. För dessa köp gäller att bokningen/köpet är bindande och returrätten undantagen (2 kap. 11 § distansavtalslagen).

Hur avslutar jag min prenumeration?

Du avslutar själv din prenumeration, via länken i menyn.

Hur hittar jag dokument som hör till e-kursen?

Du hittar de dokument som hör till kursen under "Steg Introduktion" - "Modul Välkommen". Du behöver scrolla ner så ligger alla dokumenten i följd som PDF:er längre ner på sidan. Tips: Skriv gärna ut dem innan du börjar för att underlätta din träning.

Hur gör jag om jag fortfarande har en fråga jag inte fått svar på?

Vi har sammanställt fler F&Q på vår hemsida här. Om du inte hittar svaret där heller kan du kontakta oss direkt så svarar vi så snart vi kan (vi har för tillfället begränsade resurser men gör så gott vi kan för att återkoppla så fort som möjligt).