Kom ihåg att använda ditt friskvårdsbidrag 💥

För vila och återhämtning

Kroppsscanning är ett sätt för dig att bli mer medveten om vad som pågår i kroppen, i känslor och förnimmelser. Många beskriver att de sover djupare, även efter många års sömnproblem.

Kroppsscanning kan vara väldigt behagligt och därför somnar många av övningen. Det är inte meningen att du skall somna, men det är ett tecken på att din kropp behöver vila.

Sömnproblemen i vårt land har fördubblats under tio år och fyrdubblats hos den yngsta gruppen som SCB mäter (16-25 -åringar). Det finns därför sannolikt många som kan ha glädje och nytta av kroppsscanning som ett komplement till och ibland kanske en ersättning för sömnmedel (som enbart är symtomlindrande). Kanske är det du själv eller någon du känner?

Kroppsscanning kan hjälpa dig att:

😴 Somna och sova bättre

🥰 Få ett ökat lugn och bättre avslappning

📈 Få mer energi och bättre återhämtning

Innehåll:

Kroppsscanningar: Du får tre stycken kroppscanningar på ca. 10, 20 och 45 minuter som du antingen laddar ner till din dator eller telefon eller lyssnar på direkt i appen/webbläsaren.

Live-meditationer: Du blir exklusivt inbjuden till våra populära live-meditationer (online) en gång per månad med mig Ola Schenström.

Dr Ola Schenström är läkare sedan mer än 35 år, specialist i allmänmedicin, grundare av Mindfulnesscenter och en av Sveriges ledande experter i mindfulness. Författare till Mindfulness i vardagen, såld i mer än 100 000 ex, 52 vägar till mindfulness och 52 vägar till medkänsla med sig själv och andra samt utvecklare av 12 e-kurser i mindfulness.

Din kursledare

Dr Ola Schenström är läkare sedan mer än 35 år, specialist i allmänmedicin, grundare av Mindfulnesscenter och en av Sveriges ledande experter i mindfulness. Författare till Mindfulness i vardagen, såld i mer än 100 000 ex, 52 vägar till mindfulness och 52 vägar till medkänsla med sig själv och andra samt utvecklare av 12 e-kurser i mindfulness.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så tveka inte på att kontakta oss på [email protected] så återkommer vi så fort vi kan.

Ta väl hand om dig, alltid!