Kom ihåg att använda ditt friskvårdsbidrag 💥

Att rikta kärleksfull vänlighet och medkänsla till oss själva är den mest försummade delen, enligt min erfarenhet som läkare efter tusentals samtal med patienter. Att enbart ställa upp för andra är inte hållbart på sikt.

Du kan använda Kärleksfull vänlighet för att:

❤️‍🩹 Ökad omsorg om dig själv

🫶 Ökad omsorg och medkänsla med andra

🔍 Ökad förståelse för vad visad medkänsla och omsorg leder till

🥰 Utveckla dina relationer

Innehåll:

Meditationer/övningar: Du får sex stycken ljudfiler med introduktion, praktiska råd och fyra st meditationer för ökad kärleksfull vänlighet. Du laddar ner ljudfilerna till din dator eller telefon eller lyssnar på direkt i appen/webbläsaren.

Live-meditationer: Du blir exklusivt inbjuden till våra populära live-meditationer (online) en gång per månad med mig Ola Schenström.

Din kursledare

Dr Ola Schenström är läkare sedan mer än 35 år, specialist i allmänmedicin, grundare av Mindfulnesscenter och en av Sveriges ledande experter i mindfulness. Författare till Mindfulness i vardagen, såld i mer än 100 000 ex, 52 vägar till mindfulness och 52 vägar till medkänsla med sig själv och andra samt utvecklare av 12 e-kurser i mindfulness.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så tveka inte på att kontakta oss på [email protected] så återkommer vi så fort vi kan.

Ta väl hand om dig, alltid!