Mindfulnessövningar för barn 8-12 år (Mp3)

Ge barnen möjlighet att träna mindfulness, då får de verktyg för livet att möta en allt mer stressfylld och föränderlig omvärld.

Mp3-filerna är nedladdningsprodukter som bör laddas ner till din dator och ska inte lyssnas till direkt från Mina Sidor. De kan även föras över till exempelvis din smartphone. Tillvägagångssätt för att göra detta, skiljer sig åt beroende på vilken dator/telefon och modell du har. Vi har inte någon support för detta, utan hänvisar de frågorna till it-leverantör eller någon it-support från det företag du köpt programvaran, datorn, telefonen eller surfplattan, så kan de hjälpa dig med detta. Det finns också bra tutorials på nätet om du söker där.

Mindfulness ger våra barn redskap för livet, den ger grunden till en stabil inre plattform

”Mindfulnessövningar för barn 8-12 år” är en cd (i nedladdningsbart mp3-format) som du kan lyssna på tillsammans med ditt barn, eller låta barnet lyssna på själv.

Genom enkla övningar kan man lära sig att vara mer medveten om sin tillvaro, lära sig rikta sin uppmärksamhet.

Skivan kan användas bland annat för att:

  • Minska stress och öka lugn
  • Sova bättre
  • Öka koncentrationen
  • Förbättra inlärningen
  • Öka självkänslan
  • Utveckla förståelse och empati

Övningarna på cd:n är framtagen av Ulla-Karin Lundgren Öhman, förskollärare och mindfulnessinstruktör med god erfarenhet av mindfulness i förskola och skola, tillsammans med Ola Schenström. Övningarna är inlästa av Maritha Nordström.

MFC i samarbete med VENDATA.


Din kursledare


Dr Ola Schenström
Dr Ola Schenström

Läkare sen mer än 35 år, specialist i allmänmedicin, grundare av Mindfulnesscenter och en av Sveriges ledande experter i mindfulness.
Författare till Mindfulness i vardagen, såld i mer än 100 000 ex, 52 vägar till mindfulness och 52 vägar till medkänsla med sig själv och andra samt utvecklare av 12 e-kurser i mindfulness.


Börja träna nu!