Individuell coachning i mindfulness med Dr. Ola Schenström


Genom personlig vägledning av Ola Schenström kan du få hjälp att:

  • skapa bra rutiner för din övning
  • förstärka ditt lärande och din utveckling
  • hantera motstånd och hinder
  • hitta sätt att tillämpa mindfulness i vardagen
  • förebygga, hantera och minska stress

Du får ett videosamtal på 45 min och möjlighet att skicka frågor och reflektioner via mail. Tid bokas personligen enligt överenskommelse och när du har gjort din beställning kommer Ola att kontakta dig inom kort så att ni tillsammans kommer överens om en tid som passar.

Videomöte: 45 minuter

Kostnad: 1 495 kr (inkl. moms)

Din coach Dr. Ola SchenströmOla är en av Sveriges ledande experter på mindfulness och grundaren till Mindfulnesscenter. Ola är också läkare och specialist i allmänmedicin med mer än 35 års erfarenhet.

Ola är utbildad i USA av bland andra professor emeritus Jon Kabat-Zinn. Jon har skrivit förordet till Olas bok "Mindfulness i vardagen". Ola har också skrivit böckerna 52 vägar till mindfulness och 52 vägar till medkänsla med sig själv och andra. Samt Utbrändhet – den nya folksjukdomen, tillsammans med Martin Krauklis.

Ola undervisar i instruktörsutbildningen steg 1 och 2 samt påbyggnadsutbildningar, ger föreläsningar och workshops. Ola är involverad i ett flertal forskningsprojekt, bland annat vid Karolinska Institutet, Centrum för primärvårdsforskning vid Lunds Universitet, Umeå universitet med flera. Han har även utarbetat ett antal träningsprogram i mindfulness, exempelvis Här&Nu, Sveriges mest använda träningsprogram i mindfulness.

Det går inte att köpa produkten just nu

Vanliga frågor
Ingår det någon e-kurs?

Nej det ingår inte någon av våra e-kurser. Du köper dem separat.Hur bokar jag mitt möte?

När köpet är genomfört får du ett mail med bekräftelse. Sedan kontaktar Ola dig för att boka en tid som passar.Behöver jag ha några förkunskaper?

Nej du behöver inga förkunskaper. Ni kommer gemensamt överens om hur tiden ska disponeras.