Kom ihåg att använda ditt friskvårdsbidrag 💥

Har du problem med sömnen? Du är inte ensam. Nästan varannan person har besvär med sömnen enligt Folkhälsomyndigheten (45-64 åringar, 2022). Och besvären går ner i åldrarna.

För mycket att göra, för lite återhämtning under dagen och oro är några bidragande faktorer som leder till stress och sömnproblem.

Övningar i mindfulness hjälper många att hantera tankar, känslor och onödig oro för att somna in, sova bättre och somna om lättare när du vaknar på natten. 

Innehåll:

Meditationer: Du får 8 st övningar, av olika längd, som dels hjälper dig att gå ner i varv under dagen och övningar som hjälper dig att somna in och somna om. Du kan välja att antingen ladda ner övningarna till din dator eller telefon eller lyssna direkt i appen/webbläsaren.

Råd: Du får en ljudfil med råd från Ola som allmänläkare för att sova bättre.

Kom ihåg: Ha inga speciella förväntningar, inte ens på att du skall somna, då fungerar övningarna bäst. Bara följ instruktionerna och se vad som händer 🤎

Live-meditationer: Du blir exklusivt inbjuden till våra populära live-meditationer (online) en gång per månad med mig Ola Schenström.

Dr Ola Schenström är läkare sedan mer än 35 år, specialist i allmänmedicin, grundare av Mindfulnesscenter och en av Sveriges ledande experter i mindfulness. Författare till Mindfulness i vardagen, såld i mer än 100 000 ex, 52 vägar till mindfulness och 52 vägar till medkänsla med sig själv och andra samt utvecklare av 12 e-kurser i mindfulness.

Ola Schenström

Ola är läkare sedan mer än 35 år, specialist i allmänmedicin, grundare av Mindfulnesscenter och en av Sveriges ledande experter i mindfulness. Författare till Mindfulness i vardagen, såld i mer än 100 000 ex, 52 vägar till mindfulness och 52 vägar till medkänsla med sig själv och andra samt utvecklare av 12 e-kurser i mindfulness.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så tveka inte på att kontakta oss på [email protected] så återkommer vi så fort vi kan.

Ta väl hand om dig, alltid!